Perfect TL Light |Krachtenveld 32
3893 CD | Zeewolde | T. 036 36 90 520
empty
home   /   inductielamp

WattLight Inductielamp

Duurzame lichtbron
De WattLight inductielamp is het best bewaarde geheim binnen de verlichtingsindustrie. Dankzij de ongeëvenaarde prestaties op het gebied van duurzaamheid en zuinigheid, durven wij te stellen dat de inductielamp behoort tot de meest duurzame lichtoplossing. Hoogtijd om u kennis te laten maken met dit prachtige product.
Een stukje historie
 
De basis voor de inductielamp is gelegd in 1891 door de uitvinder Nikola Tesla. Tesla is onder andere bekend van het uitvinden van de radio, röntgen, ons huidige 220V stroomnet, de tl-buis en neon-buis. Inductie verlichting is technologisch superieur, maar tot voor kort mede door patenten van Philips op inductie technologie onbetaalbaar. Door de hoge prijs was inductieverlichting alleen bereikbaar voor overheden.
Nu de patenten van Philips op inductieverlichting zijn vervallen, kunnen producenten inductieverlichting verder ontwikkelen en goedkoper aanbieden.
Hierdoor zijn WattLight Inductie High bay's financieel in het bereik gekomen van het bedrijfsleven.
Tot 70% besparen
 
Door toepassing van de inductielamp kunt u tot 70% besparen op uw energie- en onderhoudskosten. Als bedrijf levert u dit niet alleen een flinke kostenbesparing op, maar laat u ook zien dat u oog heeft voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij kunnen nieuwe armaturen met inductieverlichting leveren, maar ook de ombouw van uw bestaande armatuur naar inductie behoort tot de mogelijkheden.
Ongekende levensduur en lumenbehoud
 
Bij aanschaf van de inductielamp krijgt u standaard 15 jaar garantie. In de praktijk zien wij dat de lampen een levensduur hebben van 100.000 tot 150.000 uur. Op dit moment bestaat er geen enkele andere lampsoort die dit evenaart, of hier zelfs bij in de buurt komt.
De hoeveelheid licht die uit een lamp komt neemt af naarmate een lamp ouder wordt. Bij afname van 70% of meer wordt het tijd om de lamp te vervangen. De meeste LED lampen hebben bij 20.000 uur al 30% verlies. Bij de inductielamp is dit na 80.000 uur slechts 15%. De inductielamp biedt daarmee dus een ongekende levensduur en lumenbehoud.
Licht en kleurweergave
 
De inductielamp laat een prachtige kleurweergave (CRI) zien van 90-RA. De lampen zijn te verkrijgen in de kleuren: 2700K extra warm licht, 3000Kwarm licht, 4000K koel licht, 5000K, 6500K daglicht en de speciale kleur “clearsky”. In laatstgenoemde kleur is de hoeveelheid rood gereduceerd wat de kleur aangenamer maakt voor buitendieren (het trekt geen vogels aan en dieren raken niet gedesoriënteerd). De beleving van Wattlight inductielicht is te vergelijken met tl-licht, maar dan met een meer sprankelend effect. Dit maakt het licht behaaglijk en comfortabel.
 
Lichtkleur
 
 
Fit and Forget
 
We werken we volgens het “fit and forget” principe. Dat wil zeggen dat wij altijd kiezen voor de meest duurzame en optimale lichtoplossing, zodat u na het plaatsen er voor lange tijd geen omkijken meer naar heeft. De inductielamp sluit naadloos aan op dit principe. Dankzij de lange levensduur, een prachtig lumen/watt verhouding, een te verwaarlozen uitvalpercentage en minimaal lichtverlies, bespaart u met gemak 50% op uw onderhoudskosten. Het tweejaarlijks vervangen van uw lampen is met de inductielamp voorgoed verleden tijd. Als u kiest voor duurzaam en kwaliteit dan kiest u voor de WattLight inductielamp.
Uw voordelen op een rij:
  • Tot 70% besparing op energie- en onderhoudskosten
  • 15 jaar garantie
  • Ultra lange levensduur 150.000 uur
  • Erg laag uitvalpercentage
  • Blijft functioneren bij een spanningsval van 230V naar 100V
  • Prachtige kleurweergave (CRI) van 82~90 RA
  • Powerfactor 0,98
  • Bijzonder hoog lumenbehoud
 
 
Inductielamp Kleurtemparatuur